Sposób przygotowania:
Ciastka różyczki
Wszystkie składniki (oprócz cukru), wymieszać, zagnieść ciasto i toczą się cienką warstwą o grubości około 3 mm.
Glass (miałem 6 cm średnicy) do cięcia kręgów. Z jednej strony zanurzyć się cukier, mocno ściskając rękę, zrealizowany cukru tyle.
Kruglyashek złożyć na pół. I znowu na pół. Prawa ręka ślepy róg i pozostawił trochę do wdrożenia "płatków". W tej formie, ustaw na natłuszczonej blasze. Fragmenty uzyskane z patelni. Piec 15 minut w temperaturze 200 stopni
Glass (miałem 6 cm średnicy) do cięcia kręgów. Z jednej strony zanurzyć się cukier, mocno ściskając rękę, zrealizowany cukru tyle.
Kruglyashek złożyć na pół. I znowu na pół. Prawa ręka ślepy róg i pozostawił trochę do wdrożenia "płatków". W tej formie, ustaw na natłuszczonej blasze. Fragmenty uzyskane z patelni. Piec 15 minut w temperaturze 200 stopni