marietta

marietta

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 2157]

Czerwone Mojito.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Wlać wszystkie składniki do shakera z lodem i energicznie wstrz- -ąsać przez6-8 min.Przelać do szklaneczek z grubym dnem.Dekorować owocami.

Czerwone Mojito.

Składniki:

Czerwone Mojito.

 

  • 1 buteleczka Breezera o smaku malinowym lub miętowym,
  • sok arbuzowy,
  • 15 ml.rumu białego,
  • kostki lodu,
  • świeże malinki do dekoracji lub kawałki arbuza.

Sposób przygotowania:

Czerwone Mojito.
Wlać wszystkie składniki do shakera z lodem i energicznie wstrz-
-ąsać,a potem przelać do szklaneczek o grubym szklanym dnie,
udekorować kawałkami owoców i dodać resztę lodu.

Tagi:

lody