Sposób przygotowania:
Czosnkowa z serem i grzankami
Gotujemy na kości wywar, dodajemy kostki, ziele ang i listki laurowe.
Czosnek obieramy i miksujemy z połową szklanki w blenderze
na gładki krem.
Wlewamy wywar czosnkowy do zupy, mieszamy i przyprawiamy do smaku maggi i pieprzem.
Chleb kroimy na małe kawałeczki i rumienimy na patelni.
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Do miseczki nalewamy gorącą zupę, na to grzanki i na wierzchu układamy ser żółty.
SMACZNEGO!
Czosnek obieramy i miksujemy z połową szklanki w blenderze
na gładki krem.
Wlewamy wywar czosnkowy do zupy, mieszamy i przyprawiamy do smaku maggi i pieprzem.
Chleb kroimy na małe kawałeczki i rumienimy na patelni.
Ser ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Do miseczki nalewamy gorącą zupę, na to grzanki i na wierzchu układamy ser żółty.
SMACZNEGO!