Monika i Magda

Monika i Magda

Starszy Kucharz
[Przepisów: 17]

Domowa pastella

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Warto spróbować, bardzo smaczne

Domowa pastella

Składniki:

Domowa pastella

 

  • tuńczyk w puszce,
  • jajko
  • 2 ogórki konserwowe
  • majonez
  • 2 łyżeczki przecieru pomidorowego
  • Sól, pieprz

Sposób przygotowania:

Domowa pastella
Tuńczyka odsączyc z zalewy.Jajka zalewamy wodą, gotujemy na twardo , potem stdzimy obieramy ze skorupek i kroimy w kosteczkę.Ogórki drobno kroimy. Dodajemy do tego wszystkiego majonez i przecier dokładnie wszystko mieszamy. Przyprawic wszystko przyprawami do smaku.

Tagi:

jajko jajka