Triss

Triss

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1109]

Fasolka szparagowa z masełkiem

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Tradycyjna fasolka z masełkiem i bułką.

Fasolka szparagowa z masełkiem Więcej zdjęć (2)

Składniki:

Fasolka szparagowa z masełkiem

 

 

 

Sposób przygotowania:

Fasolka szparagowa z masełkiem
Fasolkę oczyścić, odciąć końcówki i wrzucić do garnka, następnie zalać wodą. Posolić i gotować do miękkości kilkanaście minut, sprawdzając co jakiś czas. Po ugotowaniu odcedzić, a następnie dodać do niej masło, podgrzać, a następnie dodać bułkę tartą i wymieszać przykrywając garnek przykrywką i potrząsając kilka razy.
Fasolka szparagowa z masełkiem
Fasolkę oczyścić i odciąć końcówki......