lola11992

lola11992

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 622]

Kotleciki warzywno rybne

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 1

Pyszna ryba z warzywami jako idealne danie wegetariańskie.

Kotleciki warzywno rybne

Składniki:

Kotleciki warzywno rybne

 

 

Sposób przygotowania:

Kotleciki warzywno rybne
Rybę mielimy wyznaczoną do tego maszynką. Umytą fasolę szparagową kroimy w małe kawałki. Umytą i oczyszczoną z ziarenek ze środka paprykę kroimy na kostkę. Obraną cebulę pokroić na drobną kostkę. Wszystko razem wymieszać i dodać przyprawę do ryb. Do całości należy dodać mąkę ziemniaczaną, a następnie formułować kotleciki. Kotleciki obtaczać w rozrobionym jajku oraz bułce tartej i smażyć na rozgrzanym oleju na patelni.