Sposób przygotowania:
Kawowe delicje
WYKONANIE CIASTA I:
PRZYGOTOWAC CIASTO BISZKOPTOWE I WYLAC NA BLASZKE POSYPAC SUCHA KAWA MIELONA
WYKONANIE CIASTA II:
BIALKA UBIC Z CUKREM DODAC OBYDWIE MAKI I PROSZEK DO PIECZENIA I WYLAC NA BISZKOPT POSYPAC KAWA UPIEC
WYKONANIE MASY:
WODE,CUKIER,KAKAO,MASLO PODGRZAC ROZTRZEPAC I GOTOWAC OK 7 MIN.PO PRZESTUGNIECIU DODAC 3 ZOLTKA UCIERAC ZIMNE
PRZELOZENIE CIASTA
CIASTO-MASA-NASACZONE DELICJE-ZALAC TEZEJACA GALARETKA
PRZYGOTOWAC CIASTO BISZKOPTOWE I WYLAC NA BLASZKE POSYPAC SUCHA KAWA MIELONA
WYKONANIE CIASTA II:
BIALKA UBIC Z CUKREM DODAC OBYDWIE MAKI I PROSZEK DO PIECZENIA I WYLAC NA BISZKOPT POSYPAC KAWA UPIEC
WYKONANIE MASY:
WODE,CUKIER,KAKAO,MASLO PODGRZAC ROZTRZEPAC I GOTOWAC OK 7 MIN.PO PRZESTUGNIECIU DODAC 3 ZOLTKA UCIERAC ZIMNE
PRZELOZENIE CIASTA
CIASTO-MASA-NASACZONE DELICJE-ZALAC TEZEJACA GALARETKA