wsjs325

wsjs325

Kucharz
[Przepisów: 32]

maliny pod pierzynką

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

smaczny deserek.......................................

maliny pod pierzynką

Składniki:

maliny pod pierzynką

 

  • 4 garscie malin
  • garsc jagód lub borówek
  • 2 zółtka
  • 2 białka
  • 3 łyzki cukru
  • opakowanie serka kremowegotwój smak 125g
  • 4 roremki o srednicy 10 cm

 

Sposób przygotowania:

maliny pod pierzynką
zółtka utrzec z cukrem na biały puch. białka ubic na sztywno.owoce ułozyc w foremkach.piekarnik nagrzac do 220 st. c,wymieszac serek z zółtkami,delikatnie dodac piane. przykryc masa owoce i wstawic do piekarnika. piec az masa sie zrumieni.smacznego.