malpa1649

malpa1649

Kuchcik
[Przepisów: 22]

Mus czekoladowy.

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Uwielbiają to dzieci jak i dorośli. Bardzo ładnie wygląda że każdy by się tym nie oparł. Polecam na pewno będzie smakować

Mus czekoladowy. Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Mus czekoladowy.

 

  • 30 g. masła
  • 125 ml. kremówki
  • 50 g. cukru
  • 200 g. czekolady deserowej
  • 2 białka

Sposób przygotowania:

Mus czekoladowy.
Czekoladę deserową połamać z masłem pokrojonym w kosteczke rozpuścić w kąpieli wodnej, zrobić bezy z cukru i białka, ubić na sztywno śmietane,Połączyć czekolade ze śmietaną i pianą z białek.Przełóz do pucharków schłodz w lodówce.Możesz polać bitą śmietaną,posypać kakao albo wiórkami czekolady.Podawać w dowolny sposób.
Mus czekoladowy.
Etap 1
Mus czekoladowy.
Etap 2

Tagi:

czekolada