Sposób przygotowania:
Supergwiazda jesienna.
Dynię, ziemniaki i jabłko pokroić w kostkę.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić.
Na oleju zeszklić cebulę, dodać ziemniaki, dynię, jabłko, pomidory i przesmażyć.
Wlać bulion i gotować 20 min. Przestudzić i zmiksować.
Przyprawić papryką, solą, pieprzem i połączyć ze śmietaną.
Wsypać groszek(może być mrożony) oraz kukurydzę i podgrzać, ale nie gotować.
Serwować posypaną zieleniną i z grzankami.
Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić.
Na oleju zeszklić cebulę, dodać ziemniaki, dynię, jabłko, pomidory i przesmażyć.
Wlać bulion i gotować 20 min. Przestudzić i zmiksować.
Przyprawić papryką, solą, pieprzem i połączyć ze śmietaną.
Wsypać groszek(może być mrożony) oraz kukurydzę i podgrzać, ale nie gotować.
Serwować posypaną zieleniną i z grzankami.