iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

szczupak z grzybami

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 3/5 głosów: 3

dobra rybka na kazda okazje

szczupak  z grzybami

Składniki:

szczupak z grzybami

 

Sposób przygotowania:

szczupak z grzybami
Grzymy namoczyc i ugotowac w wodzie od moczenia. przecedzic wymieszac z maką,dodac żółtka magi sół pieprzi igrzyby posiekane Szczupaka oczyscic położyc w naczyniu żarootpornym posmarowanym masłem .podlac 2 łyzkami wody nakryc folia aluminiowa paclan. Piec 20 min w 190 stopniach GDy sandacz bedzie na pół upieczony zdjac folie oblac go smietana z wymieszanymi grzybami i piec jeszcze 20 min Jest gotowy gdy smietana sie przyrumieni.

Tagi:

grzyby