zewa

zewa

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2423]

Pasta rybna 2

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 10

pasta do chleba na kolację lub śniadanie

Pasta rybna 2

Składniki:

Pasta rybna 2

 

  • 500 g wędzonego dorsza
  • 1 średnia cebula czerwona
  • 1 mała cebula czosnkowa
  • 4 łyżki majonezu
  • 4 ugotowane jajka
  • 1 płaska łyżka musztardy ostrej
  • sól
  • pieprz kolorowy
  • płatki chili

 

Sposób przygotowania:

Pasta rybna 2
Rybę oczyścić z ości, rozgnieść widelcem i wrzucić do miski. Obie cebule obrać, umyć, pokroić w kostkę i dodać do ryby. Jajka orać ze skorupek, umyć i pokroić na siatce do sałatek. Do tych składników dodać majonez, musztardę, doprawić do smaku solą, pieprzem i chili. Odstawić na pół godziny w zimne miejsce do schłodzenia.