Sposób przygotowania:
Placek ambasador
W 1/4 l mleka roztrzep budyń razem z jajkami,żółtkami i mąką.Resztę mleka zagotuj i przygotuj budyń.Margaryne utrzyj z cukrem dodając schłodzony budyń.Utartą masę podziel na dwie części.
Do jednej masy dodaj 2 łyżeczki kakao,orzechy i rodzynki,a do drugiej bakalie,czekoladę krojone ananasy z puszki i sok z cytryny.
Przełożenie placka:
Biszkopt- masa ciemna (z dodatkiem kakao)- masa jasna ( z dodatkiem ananasów)
Całość posyp cukrem pudrem i wstaw do lodówki
Do jednej masy dodaj 2 łyżeczki kakao,orzechy i rodzynki,a do drugiej bakalie,czekoladę krojone ananasy z puszki i sok z cytryny.
Przełożenie placka:
Biszkopt- masa ciemna (z dodatkiem kakao)- masa jasna ( z dodatkiem ananasów)
Całość posyp cukrem pudrem i wstaw do lodówki