aginaa

aginaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1085]

Pstrąg łososiowy 2

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

pyszna rybka- pstrag losowioy

Pstrąg łososiowy 2 Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Pstrąg łososiowy 2

 

Sposób przygotowania:

Pstrąg łososiowy 2
Pstrąga łososiowego myjemy pod zimną wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym. Przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Od strony mięsa posypujemy tymiankiem. Smażymy na rozgrzanej oliwie z oliwek na patelni grillowej. Po usmażeniu skraplamy sokiem z cytryny. Polecam, bo rybka jest pyszna i robi ją się bardzo szybko.
Pstrąg łososiowy 2
talerz dekorujemy limonka
Pstrąg łososiowy 2
pstraga przyprawiamy sola, pieprzem i tymiankiem
Pstrąg łososiowy 2
grilujemy na patelni grillowej z obu stron

Tagi:

pstrąg