Sposób przygotowania:
Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem
Szczypiorek i rzodkiewki dobrze umyć i oczyścić,a następnie drobno posiekać, biały ser odpakować i przełożyć do miseczki, dobrze rozdrobnić widelcem. Dodać drobno posiekany szczypiorek, rzodkiewkę i śmietankę, dokładnie połączyć składniki. Doprawić do smaku solą. Podawać np. z chlebem lub pełnoziarnistą bułką posypać szczypiorkiem.
![Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-z-rzodkiewka-i-szczypiorkiem-105833.jpg)
![Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-z-rzodkiewka-i-szczypiorkiem-105834.jpg)
![Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem Twarożek z rzodkiewką i szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-z-rzodkiewka-i-szczypiorkiem-105835.jpg)