Lady Marmolada

Lady Marmolada

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1098]

Żeberka duszone z warzywami

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

Żeberka duszone z warzywami

Żeberka duszone z warzywami

Składniki:

Żeberka duszone z warzywami

 

Sposób przygotowania:

Żeberka duszone z warzywami

Żeberka podzielić na małe porcje. Dodać do nich czosnek i zioła. Odstawić do lodówki na około pół godziny, aby przeszły smakiem i aromatem ziół. W tym czasie pokroić i usmażyć cebulę i osobno warzywa. Po wyjęciu z lodówki żeberka podsmażyć na patelni. Następnie wrzucić wszystkie składniki do brytfanki, dodać bulion i dusić w piekarniku do miękkości.