Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kruche i delikatne muffiny, proste w wykonaniu.
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8175
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 183
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 400
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 8175
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 183
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 400
Składniki
Mąkę, proszek, cukier mieszamy w jednej misce. Mleko, roztopione i przestudzone masło, jajko mieszamy w drugiej misce. Rabarbar kroimy w plasterki około 1cm. Suche składniki mieszamy z płynnymi, mieszamy do połączenia składników, ale niezbyt długo. Formę do muffinek wykładamy papilotkami, do każdej nakładamy łyżkę masy. Następnie układamy plasterki rabarbaru (po kilka na muffinkę) i przykrywamy masą. Pieczemy około 20 minut w temperaturze 200 stopni.