Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 20
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1569
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 60
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 279
Uwielbiam wszelkie zapiekanki i dania jednogarnkowe – mało roboty, mało zmywa...
Odsłon: 20
Kiedy myślimy o ekspresowej sałatce na grilla, myślimy o tym, aby nie była ta...
Odsłon: 1569
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 60
Duża ilość marchewki sprawi,że zupa pieczarkowa będzie miała ładny kolor i ci...
Odsłon: 279
Składniki
Sposób przygotowania: Utrzeć dokładnie margarynę z cukrem i jajkami. Następnie wsypać mąkę z sodą i wlać mleko. Wszystkie składniki ciasta dokładnie połączyć.
Po chwili dodać kakao i przyprawę. Cały czas ucierając dołożyć dżem.
Gotowe ciasto wyłożyć na przygotowaną formę i wstawić do nagrzanego piekarnika do 170 stopni i piec około 35 minut.