Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moj dzisiejszy obiad- pyszny i wiosenny, do tego zdrowy :) Do tego gotowane na parze brokuly i domowa surowka z ogorkow- polaczenie idealne :) Dodatkowa zaleta jest szybki czas przygotowania.
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 697
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Znakomita propozycja na grilla dla wegetarian i wegan. Kalafior w aromatyczny...
Odsłon: 697
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 186
Składniki
Pieczarki pokroic w grubsze plastry, cebule w piorka. Podlac odrobina wody i dusic razem ok 3-5 minut- po tym czasie dolozyc mrozone warzywa, dodac sol i pieprz, dusic do miekkosci (w razie potrzeby podlewac woda). Na koniec dodac ajwar, posiekany koperek i dobrze wymieszac.
Makaron ugotowac w osolonej wodzie do miekkosci. Odsaczyc go, dodac do sosu, dobrze wymieszac.