Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Makaron w sosie pomidorowym sprawdza się jako przystawka do mięs.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1585
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 81
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1585
Składniki
Czosnek przeciskamy przez praskę i podsmażamy na patelni na oliwie,następnie dodajemy koncentrat pomidorowy,przesmażamy chwilkę i wlewamy bulion,gotujemy ok 2 min.Na koniec dodajemy masło i pieprz do smaku. W garnku gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu,wyciągamy łyżką cedzakową na patelnię z sosem i wszystko mieszamy i otrzymujemy delikatnie czerwony makaron. Podajemy jako dodatek do mięs. Smacznego!!!