Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako zakąska, samodzielne danie bądź dodatek:)
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2039
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7233
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Cukinia ma bardzo subtelny smak, dzięki temu świetnie pasują do niej inne war...
Odsłon: 38
Polecam.
Odsłon: 2039
Wykorzystaj ugotowane mięso i warzywa w rosole na pyszny farsz do pierogów lu...
Odsłon: 7233
Pikantne szaszłyki z mięsa i kiełbasy z dodatkiem warzyw to pyszne danie, ide...
Odsłon: 173
Składniki
Makaron gotujemy. Cebulkę podsmażamy na dobrze rozgrzanej patelni ( najlepiej wybrać tę patelnie, do której nic nie przywiera-teflonową), dodać sól, pieprz. Ugotowany makaron wrzucić na patelnię, posypać serem pokrojonym w kostkę, ok 1cmx1cm. Gdy zacznie się rozpuszczać, dodać gałkę muszkatołową oraz majeranek. Podsmażać ok 10 min. Sos: zmieszać wszystkie składniki. Gotowe danie polać sosem, smacznego:)