Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
delikatny w smaku maślany makaron,dobrze rozgrzewa i ładuje energetycznie na cały,długi i zimny dzień. Zima znika w oka mgnieniu ;-)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 56
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 52
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 60
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 56
Składniki
spaghetti gotujemy al dente na sklarowanym maśle szklimy plasterki pokrojonego cienko czosnku dodajemy pieprz,sól i chilli wrzucamy makaron,chwilę przesmażamy,dodajemy masło ( w razie potrzeby jak chcemy bardziej maślany smak ) podajemy od razu,posypujemy startym parmezanem i zieloną pietruszką Smacznego ;-)