Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Superowe przechowywanie warzyw na zimę.
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 93
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 52
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 254
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5410
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 93
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 52
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 254
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5410
Składniki
Wykonanie: Warzywa umyć, obrać, pokroić następnie zmielić przez maszynkę marchewkę.
selera,
kapustę włoska,
pietruszkę, cebulę i kalarepkę.
Wymieszać z solą. Przełożyć do słoików lub kamiennego garnka i przenieść w chłodne miejsce.