Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dietetyczne "After Eight" :)
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 69
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 297
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 69
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 297
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 67
Składniki
Żelatynę rozpuszczamy w gorącej wodzie. Do jogurtu ścieramy na tarce o drobnych oczkach 1 kostkę czekolady.
Wystudzoną żelatynę wlewamy do jogurtu i dokładnie mieszamy. Przelewamy do pucharków i wkładamy do lodówki, czekając aż stężeje. Następnie ścieramy resztę czekolady i dekorujemy górę deseru. SMACZNEGO:)