Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio kupiłam miód wrzosowy (chociaż trudno go dostać) i wykorzystuję go jako dodatek do różnych potraw. Podobno jest bardzo zdrowy, poza tym ma bardzo fajny, smak. Delikatna słodycz miesza się z lekkim posmakiem goryczki, czy raczej takiej cierpkości. Jak na miód to dość szczególna przypadłość.Poniżej przepis na twarożek, właśnie z miodem wrzosowym i świeżą miętą. Polecam.
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 54
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 42
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 25
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 63
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 54
"Special fried rice" to potrawa chińska i ma wiele wariantów. Do specjalnego...
Odsłon: 42
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 25
Wątróbka po aleksandryjsku, czyli nowy wymiar smaku wątróbki.
Odsłon: 63
Składniki
Ser biały wkładamy go garnuszka, rozdrabniamy przy pomocy łyżki. Dodajemy miód (ilość zależy od naszych kubków smakowych) oraz drobno posiekane liście mięty. Całość dokładnie mieszamy (ucieramy).
Smacznego.