Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 587
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 587
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 137
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 145
CIEKAWOSTKA: Jarmuż zawiera wszystkie 9 aminokwasów potrzebnych do wytworzeni...
Odsłon: 106
Składniki
Z nóżek, warzyw, pieprzu, soli, ziela i liścia laurowego ugotowac wywar. Wyjąc mięso.
Dodac do wywaru poszatkowaną kapustę. Masło rozpuścic, podsmażyc cebulkę, zaprawic mąką, dodac do kapusty wraz z resztą składników i dusic do miękkości. Im dłużej, tym lepiej.
Podawac z młodymi ziemniaczkami, kopytkami, czeskimi knedliczkami lub pieczywem. Smacznego.