Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Młoda kapustka troszkę inaczej:)
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1634
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 613
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 113
Moje ulubione kluski śląskie i to z dziurką. Dziurkę robię dla tego że podoba...
Odsłon: 1634
Pyszne i soczyste kotlety mielone? Nic prostszego! Łapcie przepis Arek Gie
Odsłon: 613
Wolnowarowych eksperymentów ciąg dalszy. Tym razem chęć przyszła na gołąbki z...
Odsłon: 113
Składniki
Kapustę oczyszczamy,myjemy,kroimy drobno,wrzucamy do garnka i zalewamy 2-3 szklankami wody. W czasie gdy kapusta zaczyna się gotować obieramy rabarbar,kroimy w ok 2 cm kawałki i wrzucamy do kapusty.Mieszamy i gotujemy ok 15-20 min. Odsączamy,dodajemy zasmażkę zrobioną z masła i mąki,przyprawiamy cukrem,solą i pieprzem,mieszamy,smacznego.