Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 378
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 378
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23634
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 98
Składniki
Truskawki płuczemy i obieramy z szypułek. Dajemy do słoja i zasypujemy cukrem. Zostawiamy na 4 godziny.
Po tym czasie dodajemy wódkę,sok z całej cytryny i wodę. Odstawiany w ciemne miejsce na 4 tygodnie.
Po tym czasie przecedzamy i rozlewamy do butelek.