Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla wielbicieli ruskich pierogów i nie tylko:)
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 124
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 124
bardzo lubię naleśniki z kapustą i pieczarkami, tym razem dla odmiany z piecz...
Odsłon: 38
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 131
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 124
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 124
Składniki
Naleśniki smażymy wg własnego uznania. Przygotowujemy farsz jak na ruskie pierogi ziemniaki, twaróg, pod smażana cebulka, dodajemy pieprz, sól. Gotowe naleśniki smarujemy farszem, zawjając jak krokiety. Toczymy je w jajku i bułce tartej, smażymy na rumiano. Gotowe naleśniki przed podaniem polewamy kwaśną śmietaną i posypujemy pokrojonym drobno szczypiorkiem. PYCHA, smacznego!