Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Koktajl bardzo prosty w wykonaniu. Minimum składników, minimum pracy, a smak napoju bardzo ciekawy.
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 402
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23639
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Jak się zrobiło sos musztardowy, to trzeba go użyć, więc i trzeba wymyślać, c...
Odsłon: 402
Przygotuj fasolkę po bretońsku, według sprawdzonego przepisu. Będzie idealna...
Odsłon: 23639
Surówka "Wiosenka" to lekka, świeża i kolorowa kompozycja, idealna jako dodat...
Odsłon: 100
Składniki
Truskawki umyć, usunąć szypułki. Z arbuza usunąć pestki (robiłam to widelcem), pokroić na kawałki. Owoce włożyć do blendera, zmiksować. Napój posłodzić, jeżeli jest taka potrzeba. Przed podaniem schłodzić.
Smacznego.