Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gęsta i słodka owsianka na mleku przełamana kwaskowatością owoców leśnych.
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 202
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 74
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 128
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 202
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 74
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
Wszystkie składniki /oprócz owoców/ mieszam i gotuję. W innym garnuszku podgrzewam owoce. Jak owsianka zacznie kusząco bulgotać i gęstnieć maksymalnie zmniejszam moc palnika i czekam. Kilka minut. Dodaję owoce. Mieszam. Pałaszuję.