Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam.
Odsłon: 323
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 371
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2959
Makaron podany z pesto na bazie bazylii z dodatkiem pistacji to znakomity pom...
Odsłon: 32
Polecam.
Odsłon: 323
Bardzo soczysta, smaczna, rozpływająca się w ustach pieczeń na niedzielny lub...
Odsłon: 371
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 113
Przepis dnia
Wyjątkowo pyszne i soczyste roladki z piersi kurczaka z szynką i serem żółtym...
Odsłon: 2959
Makaron podany z pesto na bazie bazylii z dodatkiem pistacji to znakomity pom...
Odsłon: 32
Składniki
ogórki umyć i z łupką pokroić w paski , cebulę obrać i przekroić na pół i kroić w talarki,, do cebuli dodać łyżkę soli wymieszać i odstawić na godzinę i potem wydusić, ogórki zasypać 3 łyżkami soli i wymieszać i także odstawić na godzinę , potem odcedzić wodę z ogórków . Do odsączonych ogórków dodać cebulę, cukier, ocet , 2 łyżki soli, pieprz ziołowy i to wymieszać i odstawić na godzinę. potem nakładać ciasno do słoiczków i uzupełniać zalewą z pieprzem , zakręcać i pasteryzować od zagotowania 10 min.