Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
przepis przyda się później :))
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11832
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 203
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 11832
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 203
Składniki
przygotować zalewę. Umyte ogórki układać w słoikach następnie do każdego słoika dać koper, 2 ziarenka ziela angielskiego, chrzan, ząbek czosnku, 5 ziarenek gorczycy i łyżeczka soli. Przygotowaną zalewą napełniać słoiki, zakręcać i pasteryzować od momentu zagotowania ok. 15 min.