Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogórki uwielbiam dlatego przygotowuje obok tradycyjnych kiszonych i w occie różne inne wariacje. Te z przyprawą do grilla są pyszne !
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4462
Szybka i smaczna
Odsłon: 438
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 161
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 355
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 590
Deser którym chciałabym się z Wami podzielić to proste ciasto bez pieczenia....
Odsłon: 4462
Szybka i smaczna
Odsłon: 438
Nie ma nic smaczniejszego niż bób w sezonie!
Odsłon: 161
Dzisiaj przygotowałam zapiekanki , które bardzo lubimy. Przygotowałam je troc...
Odsłon: 355
Pyzy to potrawa pochodząca z kresów wschodnich, popularna na Mazurach, Suwals...
Odsłon: 590
Składniki
Wykonanie: Ogórki starannie umyć i pokroić w plastry razem z cebulą. Posolić, wlać wodę, wymieszać i odstawić na parę godzin. Następnie dokładnie osączyć z wody, przełożyć do wyparzonych słoików wraz z gorczycą , zielem angielskim i listkiem laurowym. Z podanych składników zagotować zalewę, zalać ogórki, wsypać po łyżeczce przyprawy do grilla. Pasteryzować przez 10 minut.