Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zainspirowane przepisem w TV ( niestety nie pamiętamy kto go robił) postanowiłyśmy zrobić go z pamięci i po swojemu :) A więc...
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 78
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 141
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 78
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 605
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 133
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1760
Składniki
składniki na omlet = Wszystko roztrzepać widelcem
Pomidory przełożyć do garnuszka i podgrzewać do zredukowania soku. Przyprawić do smaku. Na patelni roztopić masło wylać roztrzepane jajka i usmażyć omlet. Zawinąć boki do środka i zostawić na patelni. Chleb tostowy opiec w tosterze lub piekarniku przekroić na pół oby powstały trójkąty. Nałożyć na nie sos pomidorowy, wyłożyć omlet, pomidory polać oliwą z oliwek. Smacznego