Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jako fanka omletów i gotowania sezonowego - dzisiaj przedstawiam przepis na omlet z leśnymi grzybami (z braku laku możecie zastąpić pieczarkami) w towarzystwie mozzarelli i bazylii - pychotka, mówię Wam :)
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 50
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 70
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 50
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 70
Składniki
Grzyby czyścimy, kroimy w cienkie plasterki i podsmażamy na maśle na małej patelni. Jajka mieszamy w kubku, przyprawiamy solą i pieprzem. Wylewamy na patelnię, oprószamy posiekaną bazylią. Gdy omlet lekko się zetnie posypujemy tartą mozzarellą i przykrywamy patelnię do całkowitego ścięcia. Od razu podajemy. Smacznego :) Omlet dla 1 osoby ma 294 kcal Więcej przepisów na fit - blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)