Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i ciekawe przepis dostałam od cioci z Mazur jest świetny .
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 203
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 129
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 203
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 75
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 150
Składniki
śledzie namoczyć w mleku ( ja wole w mleku gdyż śledź lepiej smakuje i jet bielszy)około 30 minut ,później odcedzić .
Cebulę pokroić i zeszklić na małej ilości tłuszczu pod przykryciem ostudzić.
śledzie pokroić obtoczyć w mące,jajku i bułce następnie obsmażyć odsączyć na ręczniku papierowym.
Składniki zalewy zagotować wystudzić zalewa musi być zimna .
W naczyniu układamy kolejno zeszklona cebulę śledzie na zmianę następnie zalewamy zalewą odstawimy na dzięń do lodówki i już na następny dzień mamy pyszne śledziki .