Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 88
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 100
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 76
Potrawka z kurczakiem z mieszanką warzyw to kwintesencja domowego ciepła i wy...
Odsłon: 88
Te aromatyczne i zdrowe roladki z jarmużem będą doskonałą propozycją dla miło...
Odsłon: 46
Kruche ciasto, które doskonale nadaje się do tart na słodko. Uniwersalny, pro...
Odsłon: 100
Sezamki to hit lat 90. XX wieku. Jeśli nie miałeś okazji spróbować tego raryt...
Odsłon: 115
Bardzo smaczny i pożywny. Do przygotowania w 20 minut.
Odsłon: 76
Składniki
Zagotuj wodę z masłem, cukrem i solą.
Zestaw z ognia, dodaj mąkę i proszek. Mieszaj.
Podgrzewaj i mieszaj.
Zdejmij z ognia.
Miksuj, dodając po jednym jajku.
W rondlu rozgrzej olej. Ciastem napełnij szprycę.
Na kawałki papieru wyciskaj nieduże pierścienie.
Kwadraty z ciastem, kładź na rozgrzany olej.
Pączki smaż na małym ogniu.
Osącz z nadmiaru tłuszczu, wystudź.
Polej lukrem utartym z pudru i soku z cytryny.