Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo lubię smaki Azji i właśnie nimi zainspirowałam się robiąc tą zupę. Troszkę tajska, troszkę japońska i moje małe modyfikacje- wyszła pycha!
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 48
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 91
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 48
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 91
Składniki
Grzyby mun namoczyć przez co najmniej 40 min w gorącej wodzie, następnie ugotować je wraz z pokrojoną w słupki marchewką.
Podczas gotowania dodać kukurydzę i gotować całość, dodając sosu sojowego.
Sezam lekko uprażyć na teflonowej patelni.
Makaron ryżowy przygotować według instrukcji na opakowaniu.
Do miski nałożyć makaron, nalać zupę, a całość skropić sosem z limonki i posypać sezamem oraz natką pietruszki.