Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny deserek.
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1058
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1370
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12953
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 1058
Kociołek wiejski, w odróżnieniu od innych przepisów na podobne dania, przygot...
Odsłon: 1370
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 12953
Składniki
Wykonanie: Orzechy wsypać na suchą patelnię uprażyć i ułożyć na pokrojonych połówkach serków lekko wciskając. Następnie przykryć drugą połówką serka lekko wciskają. Jajo roztrzepać z solą i pieprzem, obtaczać w bułce tartej, smażyć z obydwu stron na złoty kolor. Gruszki przekroić na połówki i obsmażyć na pozostałym na patelni oleju. Ułożyć obok serków i wypełnić dżemem jagodowym.