Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna ostra zupka na szybko ;)
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 175
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 589
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1546
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 175
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 589
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 66
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1546
Składniki
Ugotować bulion (łeb karpia, skóra z łososia bez łusek, cebula pokrojona w talarki). Osobno na oliwie podsmażyć przez kilka minut paprykę pokrojoną w paski. Bulion przecedzić przez sitko, dodać paprykę, chilli posiekane drobno, ryby pokrojone w zgrabne małe kąski. Gotować ok. 10 minut. Dodać pomidory pokrojone w talarki, gotować ok. 5 minut. Doprawić pieprzem, chilli. Podawać z chlebem i jeść ze smakiem :)