Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak mojego dzieciństwa, rybna pasta w sam raz na piątkowe śniadanie i nie tylko.
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 67
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 290
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Od długiego czasu nie robiłam wieprzowej wątróbki, zamieniając ja na drobiową...
Odsłon: 67
Konserwa mięsna z czosnkiem niedźwiedzim zrobiona jest z boczku świeżego i sz...
Odsłon: 290
Inna propozycja na salsę do wrapów, do mięsa z grila i nie tylko.
Odsłon: 66
Składniki
Wyjmij rybki z puszki z odrobiną oleju (ok. 1 łyżeczki) na miseczkę i rozdrobnij widelcem. Dodaj pół kostki sera, rozdrobnij i wymieszaj całość. Jeżeli nadal jest więcej ryby niż sera dodaj jeszcze trochę sera.Dodaj śmietanę. Cebulę pokrój w kostkę, dodaj do masy i wymieszaj posól i popieprz do smaku. Konsystencja powinna być zwarta ale nie za sucha. Smacznego. *Jeśli użyjesz sardynek lub szprotek ilość ich jest mniejsza niż makreli i wtedy należy dodać mniej sera.