Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bulion stanowi podstawę do wielu zup ,sosów i innych potraw.
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 685
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1625
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2702
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 696
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 685
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1625
Składniki
Warzywa oczyścić ,umyć (opcjonalnie pokroić w kostkę) ,zalać 1,5 l wody ,dodać sól ,pieprz ,ziele angielskie ,liść laurowy i gotować na wolnym ogniu 40 min. Następnie dodać obraną ,pokrojoną w grube krążki zarumienioną na maśle cebulę i gotować jeszcze pół godziny. Uzupełnić wodą do 1,5 l ,zagotować ,przecedzić i doprawić do smaku solą i pieprzem.