Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dobre, idealne do schabowych, etc
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9468
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 516
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9468
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 230
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 516
Składniki
Zalewę zagotować i po ostudzeniu zalać buraczki. Zostawić na 3-4 godziny.
Buraczki przełożyć do słoików i pasteryzować 10 min