Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki z chrzanem do słoików.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12261
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 229
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 12261
Jeśli kiedykolwiek zostało co ryżu z obiadu, zachowaj go w lodówce na następn...
Odsłon: 229
Składniki
Zalewę zagotowac 10 minut. Gorąca zalac buraki, odstawic na 12 godzin.
Buraki z zalewą -gorące wkładac do słoików i zakręcać . Bądz zimne i pasteryzowac 15 minut. Wychodzi ok. 19 słoiczków z dzemu.