Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 27-02-2016
Burgery nie musza być tylko z mięsem. Ryba też świetnie nadaje się do tego. Propozycja z pstrągiem, świetnie pasuje też filet z łososia.
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 20
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1821
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1749
Ozorki wieprzowe to cenne źródło witamin szczególnie z grupy B, potas, fosfor...
Odsłon: 20
Pyszne i kruche ciasto z truskawkami z dodatkiem kruszonki poprostu poezja sm...
Odsłon: 1821
Pyszny i szybki sposób na ciepły posiłek obiad czy kolację gdy nie masz za du...
Odsłon: 397
Zapiekanki są pyszne. U mnie tym razem zapiekanka już podzielona na porcje. M...
Odsłon: 1749
Składniki
Filet z pstrąga zmiksowałem z 3 łyżkami wiedeńskiego sosu tatarskiego, łyżką koperku, solą i pieprzem (niezbyt gładko). Uformowałem 2 kotlety, które usmażyłem na patelni grilowej. Wymieszałem resztę sosu z łyżką koperku i skórką cytryny. Bułki po przekrojeniu na pół podpiekłem w piekarniku. Posmarowałem sosem. Na spodach bułek ułożyłem sałatę, potem kotlety, na nich rozłożyłem cebulę, polałem sosem i przykryłem wierzchami bułek. Podałem z sosem wiedeńskim tatarskim.