Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie, smaczne i bardzo dekoracyjne na każdą okazję.
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 113
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 291
Wzbogacony o smak orzechów sos beszamelowy nadaje się do zapiekanek warzywnyc...
Odsłon: 113
Delikatne mięso z polędwiczek wieprzowych idealnie nadaje się na grilla. Szas...
Odsłon: 291
Składniki
Mąkę, cukier, wiórki kokosowe i proszek do pieczenia wymieszać i połączyć z jogurtem rozbełtanym z jajkiem.Dokładnie wymieszać.
Ciasto wlewamy do foremek na babeczki, wkładamy po kilka owoców /rozmrożonych/ i wstawiamy do piekarnika nagrzanego do 180st.C. Pieczemy ok. 20-25 minut.
Z łyżki soku wiśniowego i cukru pudru robimy lukier i polewamy wystudzone babeczki. Na wierzch kładziemy wisienkę. SMACZNEGO!
Bardzo dobre są z malinami i jagodami. Z tej porcji ciasta wyszło mi 10 babeczek.