Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna śniadaniowa propozycja -pełnoziarnista bagietka z pastą pomidorową z fetą i bazylią. Aromatyczne i zdrowe śniadanie :)
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 21
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 13
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 418
Melasę granatową kupiłam przez pomyłkę, ale nie przez przypadek. Spróbowałam,...
Odsłon: 21
Panierowana w jajku i bułce tartej smaczna ryba Miruna podana z ziemniakami i...
Odsłon: 13
Pomysł na te naleśniki tkwił bardzo długo w głowie, ale inne potrawy wchodził...
Odsłon: 418
Składniki
Bagietkę kroimy w plasterki, skrapiamy oliwą, posypujemy oregano i zapiekamy przez 10 minut (w 180 stopniach). Pomidory odsączamy z zalewy i miksujemy z fetą i bazylią (cześć możemy zostawić do ozdobienia). Doprawiamy pieprzem. Smarujemy kromeczki pastą i kładziemy listki bazylii. Smacznego :) Więcej przepisów na blogu Moje Kuchenne Rewelacje :)