Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Coś na chłodne dni ,kiedy to wracamy zziębnięci do domu. Propozycja napoju na ciepło przypadnie do gustu amatorom "herbaty z prądem" lub grzańców. Przepis z najnowszego numeru "Moje Gotowanie".
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 56
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 56
Sałatka ze świeżymi warzywami, słodko-kwaśnym granatem i chrupiącymi falafela...
Odsłon: 43
Makaron w azjatyckim stylu z tofu i sosem z masłem orzechowym. Jest pyszny, a...
Odsłon: 57
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 79
Składniki
Pomarańczę razem ze skórką kroimy na kawałki ,dodajemy goździki ,posiekany imbir ,kardamon oraz cukier. Zalewamy wrzątkiem i parzymy 5 min. Przecedzamy ,przelewamy do szklanek i uzupełniamy rumem. Dodajemy po plasterku pomarańczy.