Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 337
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 339
Pierogi z młodej kapusty to świetny, sezonowy pomysł na pyszny obiad dla całe...
Odsłon: 104
Smaczne, soczyste z chrupiącą skórką, zasmakują każdemu. W takie marynacie mo...
Odsłon: 337
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 339
Pierogi z młodej kapusty to świetny, sezonowy pomysł na pyszny obiad dla całe...
Odsłon: 104
Składniki
MASŁO UTRZEĆ Z CUKREM,CUKREM WANILINOWYM I SOLĄ NA PUSZYSTA MASĘ
CAŁY CZS UCIERAJAC DODAWAĆ O 1 JAJU
DOSYPAĆ PRZESIANĄ MĄKĘ I PROSZEK DO PIECZENIA.
CZEKOLADĘ ROZPUŚCIĆ DODAĆ DOCIASTA, WYMIESZAĆ
FORMĘ DO BARANKA POSMAROWAĆ MASŁEM,OBSYPAĆ MĄKĄ.
CIASTO PRZEŁOŻYC DO BLASZKI.
PIEC 40 MIN. W TEMP.200
UDEKOROWAĆ WEDŁUG UZNANIA.